امروزه با توجه به علاقه و تمایل استفاده کنندگان از کیف چرم و حتی غیر چرمی از مدلهای رمز دار به دلیل های مختلفی از جمله حفظ بیشتر حریم خصوصی و اطمینان از Safe بودن اقلام داخل کیف ، بیشتر تمایل به خرید و استفاه از کیف هایی دارند که بتوانند در صورت نیاز کیف خود را قفل نمایند تا به غیر از خودشان شخص دیگری نتواند به محتویات داخلی کیف دسترسی داشته باشد .
هر چند استفاده از کیف های چرمی با قفل رمزدار یک حس لوکس بودن و اطمینان خاطر داشتن از محتویات داخلی آن را به صاحب آن القا می کند ولی گاها خود این قابلیت نیز چالش برانگیز و مشکل ساز نیز می شود ، فرض کنید به دلیل تغییر متوالی رمز کیف خود و فراموشی آن در یک مکانی شلوغ و حساس ، مثلا در داخل بانک یا ارگان های اداری و دولتی و … امکان باز کردن قفل کیف را نداشته باشید ، طبعا این مساله باعث ناراحتی و شاید عصبانیت شما شود ، اما نگران نباشید ما در این مقاله سعی داریم این مشکل را برای شما حل کنیم پس در ادامه با ما همراه باشید …
انواع قفل های رمز دار
قفل های رمز دار که در طراحی و ساخت انواع محصولات چرمی استفاده می شوند معمولا در سه نوع تقسیم بندی می شوند :
- قفل سه رمز (بیشتر در کیف های اداری ، دیپلمات و سامسونت استفاه می شود )
- قفل چهار رمز (بیشتر در کیف های اداری ، دیپلمات و سامسونت استفاه می شود )
- قفل دو رمز (بیشتر برای کیف اداری و دیپلمات ، فولدر چرمی ، کیف پاسپورتی و … استفاده می شود)
رمز پیش فرض (اولیه) قفل های دو رمز و سه رمز
قفل های تولیدی توسط کارخانجات پس از طراحی و تولید بصورت پیش فرض و بلااستثنا بر روی عدد صفر تنظیم می گردد تا مشتریان بتوانند پس از خریداری و در هنگام استفاده از کیف رمز دلخواه خود را بر روی آن اعمال نمایند .
آموزش تغییر رمز قفل کیف دو رمز و سه رمز
تغییر دادن رمز قفل کیف در کلیه مدلها و طرح ها به یک صورت انجام می شود و این روش برای کلیه ی قفل های رمز دار فارغ از تعداد رمزها و اینکه ساخت چه شرکت و برندی باشد یکسان و مشابه می باشد .
برای تغییر رمز کیف کافیست شما زبانه ی قفل را که به کمک آن درب کیف را باز می کنید ، بسته به نوع قفل در حالت باز نگه دارید ، مثلا بعضی از قفل ها باید زبانه به سمت عقب کشیده شود تا درب کیف باز شود ، بعضی از قفل ها باید زبانه را به سمت چپ یا راست بکشید و بعضی از قفل ها بصورت فشاری باز و بسته می شوند ، پس از انجام این کار و در حالتی که زبانه ی قفل را در حالت باز شونده نگه داشتید ، اعداد رمز را تغییر دهید و پس قرار دادن در وضعیت دلخواه زبانه قفل را رها کنید ، تبریک می گوییم شما رمز قفل کیف خود را تغییر دادید .
دلایل باز نشدن رمز قفل کیف
دلایل مختلفی ممکن وجود داشته باشد که شما نتوانید قفل کیف خود را باز کنید .
- فراموش کردن رمز :
ممکن از شما رمز اولیه کیف را تغییر داده باشید ولی رمزی که خودتان بر روی آن تنظیم کرده اید را به یاد نیاورید - تغییر رمز اتفاقی :
گاها به دلیل سهولت و سادگی تغییر رمز کیف و با توجه به ساختار قفل مصرفی ممکن است که در هنگام باز کردن و یا بستن درب کیف سهوا دستتان بر روی اعداد رمز خورده و سبب تغییر رمز گردد . - خرابی قفل رمز دار :
این مساله ممکن است بر اثر فشار های بیش از حد به مکانیزم قفل و یا ضربه خوردن به قفل و یا استفاده خیلی خیلی طولانی در گذر زمان از قفل به وجود بیاید که البته اگر قفل با کیفیت در ساخت کیف شما استفاده شده باشد این مساله خیلی به ندرت رخ می دهد .
آموزش باز کردن رمز قفل کیف سامسونت و دیپلمات
در ابتدا کیف را برعکس کنید و بصورت سر و ته بر روی میز و یا زمین قرار دهید .
حالا اعداد رمز را یک به یک (چه کیف دو رمز باشد و چه سه رمز) از عدد 0 تا عدد 9 تغییر دهید تا یک حفره کوچک زیر چرخ دنده رمز را مشاهده کنید ، این کار را برای سایر اعداد رمز نیز انجام دهید .
در انتها و پس از پیدا کردن هر سه حفره برای کیف سه رمز و یا هر دو حفره برای کیف دو رمز ، اعداد روی قفل را مشاهده کنید ، کافیست از هر عدد 5 واحد کم یا زیاد کنید و به سراغ عدد بعدی بروید پس از پایان این مرحله مشاهده می کنید که قفل کیف به راحتی باز می گردد .
برای مثال اگر اعداد به دست آمده هر سه 5 باشد یعنی 555 رمز کیف شما 000 می باشد .
برای درک راحت تر این موضوع می توانید مثال های زیر را مشاهده کنید :
123 <======> 678
469 <======> 914
705 <======> 250
برای درک بهتر اینکه دقیقا منظور از حفره زیر چرخ دنده را متوجه شوید می توانید عکس زیر را مشاهده کنید :
البته یک مدل قفل هم وجود دارد که به صورت دو رمز طراحی شده و اعداد رمز در طرفین قفل قرار گرفته که نمونه آن را در تصویر زیر می توانید مشاهده کنید .
برای این مدل قفل ها پس از پیدا کردن حفره زیر چرخ دنده رمز ، شما باید از اعداد بدست آمده سه واحد کسر کنید تا به رمز کیف دسترسی داشته باشید .
با تشکر از لطف و همراهی شما عزیزان ، امیدواریم این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد .